Sondaż: Chcesz osiągnąć sukces? Licz tylko na znajomości

Główne źródła sukcesu to znajomości, nieuczciwe sposoby i własna praca - uważają uczestnicy sondażu TNS OBOP. Najmniejsze znaczenie przypisują talentowi i zdolnościom.

Dodano 31 styczeń 2010 16:29:25 Wrzuć na Wykop Wrzuć na Facebook Wrzuć na Twitter Wrzuć na Blogger Wrzuć na Google Buzz Wrzuć na MySpace
Zapisz do pdf   Wersja do druku   Przeczytano 1059 razy - Komentowano: 0

Pęd do wzrostu spowodował awarie w samochodach

Toyota Motor Corp President Akio Toyoda attends a news conference at the company's headquarters in Tokyo November 4, 2009. REUTERS/Issei Kato Toyota poświęciła jakość dla globalnego wzrostu i sparzyła się na tym. W ten sposób japońscy analitycy branży motoryzacyjnej tłumaczą wady pedałów gazu, które skłoniły koncern do bezprecedensowej decyzji o czasowym zamknięciu pięciu swoich północnoamerykańskich fabryk i wstrzymaniu sprzedaży ośmiu najpopularniejszych modeli. W czwartek firma podała, że jej decyzja o wycofaniu do naprawy milionów amerykańskich pojazdów w związku z wadliwym funkcjonowaniem pedałów gazu została rozszerzona na Europę i Chiny.

Dodano 31 styczeń 2010 15:34:20 Wrzuć na Wykop Wrzuć na Facebook Wrzuć na Twitter Wrzuć na Blogger Wrzuć na Google Buzz Wrzuć na MySpace
Zapisz do pdf   Wersja do druku   Przeczytano 276 razy - Komentowano: 0

Protest przeciw nieuczciwej prywatyzacji

WEJDŹ NA STRONĘ SPOŁECZNEJ KAMPANII SKIEROWANEJ PRZECIWKO DALSZEJ PRYWATYZACJI KGHM

Dodano 13 styczeń 2010 22:11:06 Wrzuć na Wykop Wrzuć na Facebook Wrzuć na Twitter Wrzuć na Blogger Wrzuć na Google Buzz Wrzuć na MySpace
Zapisz do pdf   Wersja do druku   Przeczytano 286 razy - Komentowano: 0

MAN zmniejsza zatrudnienie

Pomimo podpisania w MAN Bus porozumienia o tzw. elastycznym czasie pracy, w firmie trwa zmniejszanie stanu zatrudnienia, informują związkowcy. Odbywa się to poprzez nieprzedłużanie umów zawartych na czas określony jak również poprzez wcześniejsze wypowiadanie tych umów.

Dodano 08 styczeń 2010 00:03:00 Wrzuć na Wykop Wrzuć na Facebook Wrzuć na Twitter Wrzuć na Blogger Wrzuć na Google Buzz Wrzuć na MySpace
Zapisz do pdf   Wersja do druku   Przeczytano 1918 razy - Komentowano: 2